Pomoć pri online kupovini:

013/33 18 52

Pomoć pri online kupovini:

013/33 18 52

Pravna lica - registrujte se upisivanjem PIB-a

Smešna strana horoskopa

Verujete, ne verujete, ali se zato slatko smejete ovakvim horoskopima. Možda se i prepoznate, nema ljutnje. Lepo smo vam rekli.

Po jutru se dan poznaje i evo kako izgleda jutro kom znaku i još nekoliko veselih opaski.

Jarac ustaje odmah i isključuje bojler, istekao je termin za jeftinu struju.
Jarčevi su vredni, pouzdani i užasno dosadni. Dobri su u matematici, što može da im dodeli titulu smarača.Sposobni su, u slučaju nuklearne katastrofe život na zemlji nastavili bi samo jarčevi i bubašvabe. U prevozu, vadi iz posebne pregrade pretplatnu kartu, a ima i mali novčanik za sitno. Usput googla gde bi mogao da svrati da kupi najpovoljnije patike, i brže bolje ih naručuje online.

Vodolija se tušira hladnom vodom, jer neko je opet isključio bojler. A sinoć je bila žurka, a vodolije vole žurke. Uvek i svuda, njihov je moto. Zabavni su, jer utiču na ljude. Mogu dozvoliti sebi sve poroke i neće čak ni razmisliti o tome. Sve može, jedan je život. Zbog toga nerviraju okolinu, a smatraju da imaju kosmičko pravo na to. Veruju da mogu čak i da hodaju po vodi, ako se baš potrude. Idu kolima, odlični su vozači, ali ne baš mnogo koncentrisani. Sanjaju dan kada će voziti električni automobil.

Ribe se obično bude i shvataju da su zaključane u stanu. Gde god da odu, prati ih smeh. Ne zato što su duhoviti, već što su smešni. Nemaju nikakvu orijentaciju u prostoru i bolje izbegavajte da ih pitate da vam objasne gde se šta nalazi. Poslaće vas kilometrima dalje u suprotnom smeru. Nikada se u raspravi sa ribama ne pozivajte na logiku, oni žive u zemlji Narniji. Ribe će reći previše i uraditi šta god im je volja u tom trenutku. Kad naidje bus riba se trudi da udje prva, da nadje svoje mesto. Brzo zaspi. Kad se probudi, u prvom trenutku nema pojma šta se dešava.

Ovan čim ustane uključuje štopericu. Uvek ima samozadovoljan izraz lica. Ovnovi retko kad kažu jedno, a urade drugo. Obično urade pogrešnu stvar i ne pričaju o njoj. Drže do svog mišljenja i ponosa i bilo da žive u palati ili u kartonskoj kutiji do kraje će života insistirati na tome da je upravo to ono čemu su težili čitav život. Ovan se ne rađa kao beba, on direktno iz materice preskače u odraslu životnu dob, ali i dalje sve odluke donosi detinjasto. U prevozu se nervira što saobraćaj ide tako sporo. Ako je za volanom, gundja i komentariše ostale u saobraćaju ne baš lepim rečima. Pa kako, on bi da bude prvi svuda.

Biku jutro počinje tako što struže ostatke po teglici. Nema više Nutelle. Bikovi su definicija emocionalnog rolerkostera. U jednom trenutku srećni, a već u sledećem kilometrima ispod zemlje. Vole filmove sa srećnim krajem, ali nemaju nikakav problem da puknu na konobara jer im kasni kafa. Ili da viču na bilbord jer im se osoba na njemu ne sviđa. Bez ikakvog životnog iskustva daju zamerke nepostojećim stvarima. Nestrpljivi da bi stigli… Gde? Pa nigde, jer nemaju cilj, ali ih to opet ne sprečava da budu ekstremno nestrpljivi. Radije idu busom, jer ne vole da treže parking mesto, a očajno su zaboravni u plaćanju istog. Čim se smesti u prevoz, bik gleda šta bi mogao da gricne.

Blizanac izlazi iz kuće.Blizanac se vraća, zaboravio jedan od tri mobilna. Blizanac se opet vraća, zaboravio je novčanik. Ali ko ne voli blizance, jer svi vole šizofreničare. Vole da misle da su pola Sokrat, pola Mikelanđelo, dok su u stvarnosti pre pola Džoker pola Betmen. Nepodnošljivi, voze kao ludi, istovremeno držeči telefon u rukama i tražeći omiljenu radio stanicu. Agresivni su u stilu dece koja se tuku oko poslednjeg parčeta torte. Govore glasno da bi se čuli, što je prava šteta, jer uglavnom se samo sebi i obraćaju. Odmah ujutro proveravaju dešavanja na društvenim mrežama.

Rak pravi sendviče za sve ukućane. Rakovi moraju da znaju šta se dešava u životima svih živih bića u galaksiji. Šteta, što često nemaju pojma šta se dešava u njihovom životu. Ali to im obično kažu prijatelji. Oblače se samo zato što moraju, odeću peglaju, kad moraju, tako što je stave ispod dušeka. Ako ste rak i čini vam se da vas neko zeza, verovatno ste u pravu. U jednom su dobri – u odvođenju pijanih prijatelja kući. Na putu do posla Rak plače, jer je tako lep dan, i sunce sija, a on je iz nekog razloga neraspoložen. Vadi iz tašne knjigu i pokušava da pročita nešto lepo. Jede voćku i nudi ostale. 

Lav je pred ogledalom, poslednja provera izgleda i divljenja samom sebi pred odlazak. Lav želi pažnju po svaku cenu. Često ljubi svoju sliku u ogledalu, nakon što joj se divi sat vremena. Lava moraš da saslušaš do kraja, jer ako ga prekineš i kreneš da napustiš prostoriju, staće će ispred tebe i završiti svoje izlaganje, o sebi naravno.  Da može oblepio bi svojim posterima ceo grad. Jer tako to lav radi. Lav u autobus ulazi tako da bude siguran da ga svi vide i da mu se dive. U prolazu ne propušta da napravi novi selfi sa najnovijom modernom zgradom u gradu. Ako ide kolima, onda su njegova kola najbolja i nikada, ali nikada ne priznaje  da je napravio  prekršaj.

Devica ustaje i pre tuširanja briše kupatilo. Nakon što opere zube, četkicu stavlja u sterilnu čašicu na posebno mesto, daleko od ostalih četkica. Najirinatniji znak. Koncentrišu se na pravilno disanje i slagaje garderobe po boji. Čiste svaku površinu dva puta dnevno četkicom za zube i onda lupom tragaju za bakterijama. Opsesivno-kompulsivni poremećaj? Eufemizam za device. Za device nije sve crno ili belo. Već čisto i prljavo. Toliko su lude da im je omiljena zanimacija otvaranje i zatvaranje vrata frižidera u pokušaju da prevare svetlo. U autobusu Devica čisti sedište i malko brisne usput i staklo. Ako imaju kola, ona su perfektno čista, ali isto tako će se bez obaziranja na ostale zaustaviti da bi pomazili neku macu ili kucu.

Vaga je svako jutro u potrazi za hidrantnom kremom i uljem za kosu. Toliko su elegantne i fine da ih niko ne podnosi. Pravi bipolarni poremećaj na delu, vaga nije u stanju da donese odluku. Konsultovaće se sa Googlom, Tv vodičem pa čak i žutom štampom. Stalno brinu šta drugi misle o njima, ali im nije stalo do njih. Ne jedu brzu hranu i nikada lično ne izbacuju smeće. To je ispod njihovog nivoa. Legenda kaže da su u second hand radnjama za sve vreme njihova postojanja uočene samo dve vage, izdajnice znaka svoga. Odlični su vozači, ali ako čekate da vaga dodje po vas naoružajte se vrhunskim strpljenjem.

Škorpija razvaljuje vrata od kupatila više ne može da čeka na red. Rođeni u znaku škorpije jako vole da se razmeću specifičnom terminologijom. Zaista su posebne, škorpije su od onih osoba koje su u stanju da zapale cigaru dok se tuširaju. Svoju životnu filozofiju objašnjavaju psujući. Nemojte da vas čudi da Noć veštica pada u periodu škorpije. Jedino tada mogu da se maskiraju misterioznog vanzemaljca. Ukoliko vam ustupe mesto u autobusu ili vas propuste u saobraćaju, bolje bi vam bilo da im se zahvalite.

Strelac ujutro odmah proveri da mu neko nije isključio bojler. Strelčevi su rođeni avanturisti. Ubijaju paukove golim rukama, i nemaju problem da hodaju po mraku do kupatila u sred noći. Pre će prihvatiti ozbiljne povrede nego što će uraditi nešto na lakši način. Vole da budu zabavljači, bilo svojoj porodici i prijateljima, bilo potpunim strancima. Strelčeve naročito vole životinje i mala deca, dok ih odrasli teže podnose. Oni bi odmah ujutro da se zabavljaju i nije im jasno zašto su svi tako pospani.U automobilu im uvek svira glasna muzika i imaju spreman osmeh za svakoga.

Naravno sve ovo nismo izmislili, pozajmili smo neke podatke kako bi se malo zabavili.

Za mašnice kojima smo ilustrovali ovaj naš tekst klkinite ovde.

Za simpatične objave zapratite nas
na Instagramu ili Facebooku.