Pomoć pri online kupovini:

013/33 18 52

Pomoć pri online kupovini:

013/33 18 52

Pravna lica - registrujte se upisivanjem PIB-a

Uslovi korišćenja

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici viter.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Internet prodavnica viter.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

KOMUNIKACIJA ELEKTRONSKIM PUTEM

Kada posetite Internet prodavnicu viter.rs ili nam pošaljete e-mail poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (e-mail) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

U ime Internet prodavnice viter.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa Mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni viter.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice, i sl.), tekstovi, fotografije, logotipi, audio i softver su vlasništvo Internet prodavnice viter.rs, ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti Viter d.o.o., koji je vlasnik autorskih prava nad Internet prodavnicom viter.rs. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na viter.rs smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na Internet stranicama isključivo su informativnog karaktera; ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

CENE PROIZVODA

Viter.rs se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu, bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. viter.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje e-mail obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 1.000,00 RSD je navedena cena 100,00 RSD, i sl. Sve cene na viter.rs Internet prodavnici izražene su u dinarima (RSD) sa obračunatim PDV-om.

RADNO VREME

Radno vreme Internet prodavnice viter.rs je od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema, ili tokom zahvata redovnog održavanja, sajt može biti kraći vremenski period nedostupan, o čemu ćete biti obavešteni.

PROMENA (AŽURIRANJE) PODATAKA NA SAJTU

viter.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci viter.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća, osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

OSTALO

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Internet prodavnice viter.rs.

USLOVI KUPOVINE NA portalu viter.rs

Viter.rs je Internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji. Detaljni uslovi kupovine navedeni su u sledećem tekstu. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).
Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

NARUČIVANJE

Za naručivanje proizvoda iz ponude Internet prodavnice viter.rs potrebno je da ispratite sledeće korake:

  • Pronalaženje proizvoda koji želite da kupite
  • Kada pronađete proizvod koji želite da naručite, izaberite dugme „Dodajte u korpu".
  • Unos podataka o naručiocu
  • U ovom koraku je potrebno da navedete tražene podatke o naručiocu.

Dalji koraci

Nakon što ste izabrali dugme „Poručite”, bićete preusmereni na stranicu za sigurno plaćanje Banca Intesa AD Beograd, gde ćete završiti proces plaćanja po uslovima navedenim na toj stranici.

Potvrda kupovine

Nakon izvršenog plaćanja bićete vraćeni na Internet prodavnicu viter.rs, gde će vam biti potvrđeno da je plaćanje uspešno izvršeno. Takođe, na dostavljenu e-mail adresu biće vam prosleđena kopija potvrde o uspešno izvršenom plaćanju.ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa AD Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem servisu.

DOSTAVA

Dostava se vrši putem usluge brze pošte. Usluga brze pošte se vrši preko PostExpress-a, po sistemu "danas za sutra". Troškove slanja snosi kupac. Sve porudžbine primljene radim danima do 12 časova će biti poslate istog dana, osim u slučaju nepredviđenih okolnosti. Porudžbine primljene radnim danima posle 12h ili neradnim danima će biti poslate prvog sledećeg radnog dana. 

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, viter d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

POLITIKA REKLAMACIJA

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu, budite slobodni da nas kontaktirate na +381 13 (0) 33 18 52  ili office@viter.rs. kako bismo najbolje rešili bilo koji problem do koga eventualno može doći.

Viter d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, proizvode pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na vaše postupke prilikom kupovine na vebsajtu. Ukoliko imate nepravilnosti u radu prilikom kupovine proizvoda na vebsajtu, ili niste iz bilo kog razloga dobili kopiju potrvde o uspešno izvršenom plaćanju na vašu e-mail adresu, molimo vas da kontaktirate korisnički servis na office@viter.rs, i mi ćemo se potruditi da otklonimo nepravilnosti kako biste dobili kupljeni proizvod.

INFORMACIJE O E-COMMERCE PRODAJNOM MESTU

Naziv pravnog subjekta: Viter d.o.o.
Adresa: Patrijarha Čarnojevića 13, 26000 Pančevo, Srbija
Delatnost i šifra delatnosti: 4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Matični broj: 08282986
Poreski broj: 101051474
Žiro račun: 160-0000000278303-46
Veb adresa: viter.rs
Telefon: +381 13 (0) 33 18 52
E-mail: mailto:office@viter.rs