Pomoć pri online kupovini:

013/33 18 52

O nama

Pravna lica - registrujte se upisivanjem PIB-a

Vi ste naše mušterije, a naše mušterije smatramo prijateljima. Jer da nije Vas , ne bi bilo ni nas. Važno nam je da Vam u svakom trenutku pomognemo da odaberete prave proizvode za svoje radnje. Ne ograničavamo Vas količinama, savetujemo Vam da svaki proizvod plasirate obazrivo i pratimo sa Vama želje Vaših kupaca.

Posebnu pažnju i vreme posvećujemo Vama koji tek otvarate prodavnice – jer svi smo mi jednom počinjali i znamo kako to može da bude stresno. Ukoliko i samo razmišljate o pokretanju ovakvog posla, ne ustručavajte se da nas pozovete i dobijete veliki broj informacija zasnovanih na 25 godina iskustva u ovoj branši.

Ukoliko imate firmu i želite da obradujete Vaše saradnike, poslovne partnere i klijente pomoći ćemo Vam da osmislite poklone koje ćemo Vam kao poseban ekskluzivitet besplatno originalno upakovati.

Poštujemo Vaše vreme te smo kreirali sajt sa on-line naručivanjem na kome možete pregledati celokupnu ponudu kada Vi za to imate vremena. Ukoliko se odlučite da nas pozovete ili posetite naš izložbeni salon, biće nam izuzetno drago da Vas ugostimo .

Naš mali tim sa velikim srcem je tu za Vas svakog radnog dana od 9-16h.

Očekujemo Vas  ♥

viter 01 viter 02
viter 06 viter 07