Pomoć pri online kupovini:

013/33 18 52

Pomoć pri online kupovini:

013/33 18 52

Pravna lica - registrujte se upisivanjem PIB-a

Koje SRCE birate ?

Koristite li emotikone u obliku srca ? A da li znate da svaka boja srca simbolizuje određenu stvar. Pročitajte šta smo našli za vas o srcetima i srcićima.

Da počenemo od onog najsrcastijeg od svih srca - CRVENO .Crveno srce predstavlja iskrenu ljubav, a možete ga koristiti kako bi iskazali strast ili romantiku.

BELO - emotikon belo srce se pojavio tek nedavno,  a značenje koje mu je pripalo je "čista ljubav", koju ništa ne može da uništi. Belo srce možete slati i prijateljima ili porodici.

ŽUTO - pošaljite žuto srce kada želite da kažete da ste srećni ili veseli. Označava i prijateljstvo, pa ga obilato koristite u prepisakama u grupama koje okupljaju više vašiih drugararica i drugara.

NARANDŽASTO - kao i sama boja ovaj emotikon je povezan sa toplotom i svetlošću. Stavaljanjem narandžastog srca iskazujemo spokoj, vedrinu i brigu za nekim.

LJUBIČASTO - kraljevska boja, ozančava bogatstvo ali i bogatstvo u ljubavi. Često ga devojke stavljaju uz opise i fotografije vezane za modu i šminku.

PLAVO - ako volite ovo srce, znači da zračite harmonijom i mirom. Ovo srce predstavlja odanost i poverenje. 

ZELENO - iznenadićete se, ovo je emotikon koji odražava ljubomoru. Ipak može ići uz rečenice koje se odnose na zdrav život i ishranu.

CRNO - crnim srcem dočarajte crni humor, iako se tumači i kao simbol morbidnost.

Toliko o bojama, sad da spomeneno i srca u različitim "pozama".

RASTUĆE SRCE  - kao što samo ime kaže prilkazuje sve što raste, postaje jače i snažniije... simpatija, zaljubljenost...ljubav.

SRCE SA STRELOM - Tananana početak nečega... novog odnosa, ljubavi... koristi se puno puno za dan zaljubljenih. Asocijacija na slatkog Kupidona koji pogađa baš osobu koju treba

SRCE SA SJAJEM - kao i sama njegova ružičasta boja, simbol je razigranosti i trenutaka veselosti. Privlači pažnju u tekstovima i porukama. 

SRCE KOJE KUCA -  evo jednog koje ima jače značenje od crvenog srca. Stavite ovaj emotikon i pokazaćete intezivnu ljubav. Leptirići u stomaku trepere poput ovog srculenceta.

DVA SRCA - pogađate...ljubav u poletu, a dobijete li vi ovo srce od drage osobe.... to je onda neko ko vas baššš voli.

SRCE SA MAŠNOM - izgleda kao poklončić, a poklanjamo šta... pa ljubav naravno.  

SLOMLJENO SRCE - postoji i ovo, osim očiglednog značenja slomljenog srca, možete njime staviti do znanja nekom da se urušilo poverenje  ili da ste povređeni.

SRCE ZNAK UZVIKA - wow, wow... što bi rekli ... ozančava uzbuđenje, entuzijazam... koristite ga ...unosi polet.

Verujemo da vam je ovaj tekstić bio interesantan i da ste saznali nešto novo.

I za kraj , znate da emotikone možete i crtati.... uzmite ili napravite čestitku... od papira... i napišite par reči... jer nema emotikona koji na ekranu ima snagu poput rukom napisane reči.

Za najlepše čestitke ste na pravom mestu... prošetajte našim sajtom do kategorije  čestitke i prepustite se biranju... klinite ovde  ČESTITKE ♥

Ako vam se dopao tekst zapratite nas na Facebooku i Instagramu

Preporučeni artikli